VXE R1 veya VXE R1 Pro Max alınır mı?

crenna

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
1-2 bin TL bütçe ile FPS ve RPG tarzı oyunlar için ideal bir fare arıyorum. VXE r1 ile VXE R1 Pro Max arasında kararsız kaldım. Bu modellerin farkları nelerdir? Ve hangisi daha uygun olur?
Ayrıca, bu bütçede başka kablosuz fare önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Ergonomiye ve hassasiyete önem veriyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıldır R1 SE+ kullanıyorum çok memnunum hiç üzmedi beni. Çok da alıştım yedeğini almayı düşünüyorum. Bundan önce Viper Mini almıştım bozuldu. SS Prime almıştım o da bozulmuştu. Buna hiçbir şey olmadı.

Yaklaşık 1 yıldır R1 SE+ kullanıyorum çok memnunum hiç üzmedi beni. Çok da alıştım yedeğini almayı düşünüyorum. Bundan önce Viper Mini almıştım bozuldu. SS Prime almıştım o da bozulmuştu. Buna hiçbir şey olmadı.

Sence ekstra paralar vererek R1 veya R1 Pro Max almaya değer mi? İnceleme fırsatın oldu mu? Farelerin mcu, sensor gibi şeylerini pek bilmiyorum ve plastik hissayatı var mı?

R1'in SE'ye göre DPI'yı ve IPS'i daha yüksek. SE'nin r1'e göre pili daha iyi gidiyor. Ben de R1 sipariş verdim.

Hocam bende R1 almayı düşünüyorum. Eğer aldıysanız nasıl bir sorunu veya sıkıntısı var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim yakın zamanda sipariş vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı