VXE R1 vs Ajazz Aj 159 Pro

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bayramda yeni mouse alacağım. Aktif olarak Razer Cobra kullanıyorum ve boyutları hepsinin az çok aynı o konuda pek bir şey değişmiyor. Diğer özellikleri hakkındada pek farklı şeyler yok. VXE R1 de fire key özelliği doğru düzgün çalışmıyor o kadar. Sizce hangisi daha iyi?

Hocam kablosuz bir fareye geçmek istediğim için Razer'ı değiştireceğim yoksa memnunum bende. Ajazz şarj standı vs. olduğu için gözüme biraz daha dolu dolu geldiğinden merak ettim onu da fakat kullananlardan hiçbirisi denk gelmedi forumda açıkça nasıl olduğunu anlatacak. VXE r1'i deneme şansımda oldu gayet güzel fakat fire key veya makro atamasını bir türlü yapamadığımız için arasında kaldım. İkisinin.

Razer'da kal bence.

Aj159 pro ağırlık dengesi dışında bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz. Şarj istasyonu vs. Bence her türlü aj 159 pro alınır aylardır çok memnunum.

Vxe R1 kullanıyorum aktif olarak, hoş çok hafif bir mouse. 4-5 ay oldu daha bir sıkıntı görmedim. Aj159'u da önerenleri çok gördüm. İnceleme videolarına bakıp karar verebilirsiniz bence.

Aj159 pro ağırlık dengesi dışında bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz. Şarj istasyonu vs. Bence her türlü aj 159 pro alınır aylardır çok memnunum.
hocam birde aj159 pro'nun fire key kısmında cps i istediğim gibi ayarlayabiliyor muyum? veya atanabilir tuşlara sol/sağ click'i istediğim bir cps e ayarlayabiliyor muyum?

Ağırlık dengesi derken?
Bataryayı biraz arkaya konumlandırmışlar. Ağırlık merkezi ortada değil biraz arkaya doğru. Bir kere bile sıkıntısını görmedim.

hocam birde aj159 pro'nun fire key kısmında cps i istediğim gibi ayarlayabiliyor muyum? veya atanabilir tuşlara sol/sağ click'i istediğim bir cps e ayarlayabiliyor muyum?
Cps dediğiniz makro mu? Anlayamadım.

VXE R1 kullanıyorum aktif olarak, hoş çok hafif bir mouse. 4-5 ay oldu daha bir sıkıntı görmedim. AJ159'u da önerenleri çok gördüm. İnceleme videolarına bakıp karar verebilirsiniz bence.

Hocam VXE R1 arkadaşımdada var. Atanabilir tuşlara fire key atamaya çalışıyorum fakat ms veya Click ayarı yapamadım. Aynı şekilde sağ Click için vs. de makro ayarlamaya çalıştım ama Max 8-9 CPS ayarlayabildim onu bulmam lazım. eğer makro işini çözebilirsem net vxe r1 almayı planlıyorum zaten.

Bataryayı biraz arkaya konumlandırmışlar. Ağırlık merkezi ortada değil biraz arkaya doğru. Bir kere bile sıkıntısını görmedim.

CPS dediğiniz makro mu? Anlayamadım.

Hocam fire key ayarında Click time tarzı bir şey var. Bayağı Auto clicker gibi. Ben basılı tuttuğumda ayarladığım CPS'te tıklayacak işte.

O kadar kullananı buldum bu sefer de cevap alamadım.

Son düzenleme:
Hocam dediğiniz ayarları kullanmadığım için pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…