VXE R1 vs ATK A9

Miralay Paşa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni mouse alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Gerekçesi ile yazınız. Bir de bir sorum olacak, bu mouselerin içinden masaüstü bilgisayara bağlantı kurmam için herhangi bir parça çıkıyor mu? Yoksa kendim mi temin etmeliyim?

1 yıldır VXE R1 PRO kullanıyorum. Yine alacak olsam yine bunu alırım. Şarjı uzun gidiyor ve hemen şarj oluyor. Çok hafif. Kablolu kullanma imkanı da sunuyor. Tutuşum için de çok ideal bir mouse. Ben aldığımda içinde bağlantı kablosu ve dongle çıkmıştı. 4k dongle ayrı olarak satılıyor diye biliyorum. VXE R1'in de üzmeyeceğini düşünüyorum. Ama konuda bahsettiğiniz diğer mouse hakkında fikrim yok. Arkadaşlar gerekli bilgiye verecektir.

VXE R1 SE+ var bende içinden 1K Hz'ye kadar destekleyen dongle çıkıyor(kablosuz kullanabiliyorsunuz böyle) bir de yanında typce kablo çıkıyor kabloluda kullanabilirsiniz ve fare de Bluetooth da var ama ben kullanmıyorum onda gecikme fazla oluyor.

Mouse tutuşuna hangisi uygunsa onu al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…