B b4tuhan_78 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi.
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... VXE R1 al geç Attack Shark'ın hiçbir ürününü kullanma aşırı kalitesiz ürünler satıyolar X3 kullandım R1 kullandım ikisinde de kopma sorunları olsun Click'lerde gıcırdama sorunları olsun sorunları bitmiyor
b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... VXE R1 al geç Attack Shark'ın hiçbir ürününü kullanma aşırı kalitesiz ürünler satıyolar X3 kullandım R1 kullandım ikisinde de kopma sorunları olsun Click'lerde gıcırdama sorunları olsun sorunları bitmiyor
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.275 Makaleler 3 Çözümler 17 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2025 #3 b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... Vxe r1 alın.
b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... Vxe r1 alın.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.034 Makaleler 1 Çözümler 137 Yer İstanbul 10 Mayıs 2025 #4 b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... Vxe r1 alın.
b4tuhan_78 dedi: İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Normalde VXE R1 alacaktım ama gözüme çok sade geldi. Genişletmek için tıkla... Vxe r1 alın.