fiyatta bir fark olmuyor çünkü ithalat parasıyla yine aynı para.Prime ile Darmoshark M3 ile aynı fiyata denk geliyor.
Anlamadım demek istediğinizi. Başlıkta M800 Ultra yok diye Ultra önerdim aynı bütçede.fiyatta bir fark olmuyor çünkü ithalat parasıyla yine aynı para.
Hicbiri. Arkadasin attigi linkten M800Ultra prime ile 1700 falan oluyor.Sizce hangisi alınmalı, bu fiyat segmentlerinde? Fazlasını alamam.
m800 ultra mı alınmalı?Hicbiri. Arkadasin attigi linkten M800Ultra prime ile 1700 falan oluyor.
@382019 @EfeAkkaya Fikirleri olabilir.Bunu neden kimse önermiyor, bence bu fiyata bayağı alınabilir duruyor.![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Ben öneriyorum, alınabilir.Bunu neden kimse önermiyor, bence bu fiyata bayağı alınabilir duruyor.![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.