VXE R1 vs Delux M800 Pro

Bütçe
1600 TL
Ağır zaten. Kendim de kullanıyorum.

Ağır mouse sevmiyorum hocam şu an kablolu mouse kullanıyorum 80 gram ancak kablo bayağı yük yapıyor gibi hissediyom 3 ay kablosuz bir mouse test etme imkanım oldu o yüzden kablosuza geçiyorum hem kablosuz hem de pilsiz istiyorum.

İkisi arasından M800 Pro daha iyi. Ama bekleyip bütçe arttırıp M800 Ultra almak çok çok daha iyi olur.

İkisi arasından M800 Pro daha iyi. Ama bekleyip bütçe arttırıp M800 Ultra almak çok çok daha iyi olur.

Anladım, M800 ultraya bütçe arttıramıyorum. M800 Pro hakkında bir yorum okudum kararma yaptığını söylüyordu bir arkadaş, başka bir yorumdada 3 tane M800 Pro'yu 3 farklı bilgisayarda deneyip yine de kopma olduğunu okudum acaba Dongle'ı yakına koymadığı için mi kopma yaşamışttır arkadaş yoksa mouse tamı sorun var. Bu yorumlar bir teringin etti ama olumlu yorum yapanda birçok insan var. O yüzden karasız kaldım.

Sıkıntı yapacağını sanmam. Dongle uzaktır belki eğer sorunlu gelirse iade edersiniz Amazon sıkıntı çıkartmaz.

Connect Game'nin geri dönüşleri pek iyi değil diye biliyorum hocam yine de bir araştırın.

Connect Game geri dönüşlerde bayağı kötü diye biliyorum bende duyduğum kadarıyla.
Bir de şöyle bir sorum olacak VXE R1 ile M800 Pro'nun arasındaki fark ne niye M800 Pro'yu tercih ettiniz?

Connect Game geri dönüşlerde bayağı kötü diye biliyorum bende duyduğum kadarıyla.
Bir de şöyle bir sorum olacak VXE R1 ile M800 Pro'nun arasındaki fark ne niye M800 Pro'yu tercih ettiniz?
VXE R1 250mAh iken Delux m800 Pro 500mAh
Daha iyi MCU
DPI tuşu
"DPI tuşu öznel"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…