U unique00 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 13 11 Temmuz 2025 #11 shase dedi: 1000TL’ye aldım hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, nereden satın aldınız?
shase dedi: 1000TL’ye aldım hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, nereden satın aldınız?
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 488 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #12 unique00 dedi: Hayırlı olsun hocam, nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... wraith'ten iyzico+parolapara kampanyası ile aldım. 328914 dedi: Hayırlı olsun, dönüş bekliyorum hocam Bende Helios II Pro S modeli var çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Elime geçti hocam 1 gün önce. Söylemek gerekirse çok rahat ve çok hafif. Şarjı de bitmeyecek gibi duruyor. Tek sıkıntısını BT ile diğer cihazlara bağlarken sıfırlamayı bilmememdi onu da çözdüm. Bir 4-5 yıl kullanırım gibi. Son düzenleme: 17 Temmuz 2025
unique00 dedi: Hayırlı olsun hocam, nereden satın aldınız? Genişletmek için tıkla... wraith'ten iyzico+parolapara kampanyası ile aldım. 328914 dedi: Hayırlı olsun, dönüş bekliyorum hocam Bende Helios II Pro S modeli var çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Elime geçti hocam 1 gün önce. Söylemek gerekirse çok rahat ve çok hafif. Şarjı de bitmeyecek gibi duruyor. Tek sıkıntısını BT ile diğer cihazlara bağlarken sıfırlamayı bilmememdi onu da çözdüm. Bir 4-5 yıl kullanırım gibi.