VXE R1 vs Razer DeathAdder V3

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Razer DeathAdder V3 kullanıcısıydım, temassızlık sorunu yüzünden değişmek zorunda kaldım. Oldukça memnundum fareden. Tekrar aynısından mı sipariş vermeliyim yoksa VXE R1 modelini mi almalıyım? Elim 21 cm, palm grip kullanıyorum, yüksek elo CS2 oynuyorum. En iyi tercih ne olur benim için? Sensör olarak hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle CS gibi rekabetçi oyunlarda, hele de yüksek elolarda kablolu mouse bu devirde asla kullanılmaz.
Hazır fırsat ayağınıza da gelmişken kesinlikle değiştirin mouseunuzu.
Yalnız, VXE R1 palm grip için kesinlikle uygun değil, hard claw grip mouse'udur, size uygun olmayacaktır.
Bir bütçe verirseniz ona göre öneri yapabiliriz. VXE R1 fiyatı civarında ise bütçe Attack Shark X3 olabilir mesela.

Deathadder'dan sonra diğer mouselar eline küçük gelir. 21 cm ele en uygun bence Deathadder. Şuan Amazonda hyperpool ile uygun fiyatlı. Geçen sene 2'sine sanırım 6.5k vermiştim.

Bütçe ?

Attack markasını ilk defa duyuyorum sensör olarak hangisi daha iyi?
maksimum 2000TL

Hocam yanlış yazmışım. Claw grip tutuyorum ben de.

Hocam yanlış yazmışım. Claw grip tutuyorum ben de.

GANKSENINLE kodu ile Machenike L7 Air mouse alınabiliyordu zaten ki benim bile gözümden kaçmış bir ürün. Nordic 52833 ve PAW3395 ile geliyor. Malzeme kaliteside direkt bu modelin olmasada (globalde icini açan yok) L7 Mix modelinin yapısına bakarsak gayet sağlam duruyor.

2000 TL'ye de A5 Ultra daha iyi bir seçenek. Ama şuan stokları biraz sıkıntı.

Attack markasını ilk defa duyuyorum sensör olarak hangisi daha iyi?

Vxe R1 kotu degil ama cok daha iyi alternatifler var suan. Attack Shark ise kronik bir urun, yapi kaliteside iyi degil. Deathadder V3 ise kronik scroll sorunlu. Razer Deathadder V4 serisinde optik encodere geçerek anca çözdü scroll sorununu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…