VXE R1 vs Wraith Outlet Dragonfly F1 Pro

Bütçe
1500TL

bayrambugrasen

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 1.500TL bütçem var ve VXE R1 ile Dragonfly F1 PRO arasında kaldım. VXE R1'i sıfır alacağım. Dragonfly F1 PRO'yu ise Wraith Outlet sitesinden alacağım. Eğer F1 PRO önerirseniz iki seçeneğim olacak. Birincisi scroll tuşu tamir edilmiş, ikincisi ise dongle bağlantı problemi giderilmiş. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. 1.500TL bütçem var ve VXE R1 ile Dragonfly F1 Pro arasında kaldım. VXE r1'i sıfır alacağım. Dragonfly F1 Pro'yu ise Wraith outlet sitesinden alacağım. Eğer F1 Pro önerirseniz iki seçeneğim olacak. Birincisi scroll tuşu tamir edilmiş, ikincisi ise dongle bağlantı problemi giderilmiş. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. İyi günler.

VXE R1 daha iyi Dragonfly kötü değil ama bence VXE alınabilir.

VXE R1 daha iyi Dragonfly kötü değil ama bence VXE alınabilir.
Dragonfly çok daha iyi hocam. Önceki yanıtlarınıza baktığımda Dragonfly kötülemişsiniz sadece. Niye böyle bir tavrınız var Dragonfly'a karşı. Benim sormak istediğim soru şu. Garantisiz ve tamir görmüş Dragonfly mı sıfır VXE R1 mi?

Dragonfly çok daha iyi hocam. Önceki yanıtlarınıza baktığımda Dragonfly kötülemişsiniz sadece. Niye böyle bir tavrınız var Dragonfly'a karşı. Benim sormak istediğim soru şu. Garantisiz ve tamir görmüş Dragonfly mı sıfır VXE R1 mi?

VXE R1 diyorumya kanka Dragon flyi kotulemiyorum sadece eksik demek istiyorum ama bunu ağır bir şekilde söylediğinden kotuluyor gibi görünüyor.

VXE R1 diyorumya kanka Dragon flyi kotulemiyorum sadece eksik demek istiyorum ama bunu ağır bir şekilde söylediğinden kotuluyor gibi görünüyor.

Garntisiz alma. Bence zaten sorunluymus tekrar gostermiyecegi belli değil donglede.

Kararınız ne oldu hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı