VXE R1’in kronik sorunu var mı?

Ben aktif olarak yaklaşık 3-4 aydır VXE R1 Pro Max kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım ve ileride bir sorun yaşarsam yine aynı mouseyi kullanmayı düşünüyorum. Ama kronik sıkıntısı hakkında bilgim yok ama çok kullanan kişi gördüm hiç sorununu söyleyen olmadı sorun yaşayanı da duymadım. Birkaç kişi mouse tekerleği takılıyor falan demişti de her mouseyi kullandıktan bir süre sonra böyle sorunlar başlıyor zaten.

Ben aktif olarak yaklaşık 3-4 aydır VXE R1 Pro Max kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım ve ileride bir sorun yaşarsam yine aynı mouseyi kullanmayı düşünüyorum. Ama kronik sıkıntısı hakkında bilgim yok ama çok kullanan kişi gördüm hiç sorununu söyleyen olmadı sorun yaşayanı da duymadım. Birkaç kişi mouse tekerleği takılıyor falan demişti de her mouseyi kullandıktan bir süre sonra böyle sorunlar başlıyor zaten.
Umarım bir şey olmaz hocam sipariş ettim bakalım yarın gelecek.

Bir sorun olacağını düşünmüyorum fiyatına göre gayet güzel bir mouse güzel tercih yapmışsın bence
Trendyol‘dan ulu games’ten aldım hocam wraithlr arasında 50 TL fark vardı ben de Trendyol’u tercih etmek istedim.

Gayet iyi tercih hatta bu mouse bayağı sorunsuz bir mouse öyle kronik veya tekrarlayan bir sorunu yok görmedim hiç.

Trendyol'dan ulu gamesten aldım hocam wraithle arasında 50 TL fark vardı bende biraz daha güvendiğim için Trendyol'dan aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı