Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #21 pawEn dedi: R1SE alınmayacak bir mouse hocam. Kaan hocam bahsetmiş zaten niye zorluyorsunuz ki? Zaten şuan almayacakmışsınız sanırım. Bekleyin para biriktirin. Genişletmek için tıkla... Hocam deluxta sadece pembe olduğu için alasım yok. Rahat 1 ay biriktirmem lazım. O zamana kadar da fiyatı artmaz mi?
pawEn dedi: R1SE alınmayacak bir mouse hocam. Kaan hocam bahsetmiş zaten niye zorluyorsunuz ki? Zaten şuan almayacakmışsınız sanırım. Bekleyin para biriktirin. Genişletmek için tıkla... Hocam deluxta sadece pembe olduğu için alasım yok. Rahat 1 ay biriktirmem lazım. O zamana kadar da fiyatı artmaz mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 21 Mayıs 2024 #21 Serhat .s dedi: Rivel 3 Wireless'ten iyi midir VXE r1SE? Genişletmek için tıkla... R1SE alınmayacak bir mouse hocam. Kaan hocam bahsetmiş zaten niye zorluyorsunuz ki? Zaten şuan almayacakmışsınız sanırım. Bekleyin para biriktirin.
Serhat .s dedi: Rivel 3 Wireless'ten iyi midir VXE r1SE? Genişletmek için tıkla... R1SE alınmayacak bir mouse hocam. Kaan hocam bahsetmiş zaten niye zorluyorsunuz ki? Zaten şuan almayacakmışsınız sanırım. Bekleyin para biriktirin.