VXE V1 Wireless vs Razer BlackShark V2 X

H2002P de gayet güzel bir model. Yazılım desteği falan da mevcut. Mikrofon kalitesi de bütçesindeki diğer modellere göre iyidir.
Bu model aklımı çeldi cidden, bunu alsam Blackshark V2X almadığıma pişman olur muyum? Hocam biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın, kulaklıklarla alakalı pek bilgim yok o yüzden.

Bu model aklımı çeldi cidden, bunu alsam Blackshark V2X almadığıma pişman olur muyum? Hocam biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın, kulaklıklarla alakalı pek bilgim yok o yüzden.
Bu forum soru sormak için var hocam. İstediğini sor. En azından boyum ne kadar olur gibi saçma sapan sorular sormuyorsun. H2002p ile blackshark arasında çok fark var tabii. Bütçen varken blackshark alman daha iyi olur.

Bu forum soru sormak için var hocam. İstediğini sor. En azından boyum ne kadar olur gibi saçma sapan sorular sormuyorsun. H2002p ile blackshark arasında çok fark var tabii. Bütçen varken blackshark alman daha iyi olur.
Teşekkür ederim bir sorum daha olacak. Bu modelde ses kartı olmadığı için sistemdeki ses kartı iyiyse iyi verim alınabiliyormuş sanırım. Laptop kullanıyorum, Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 modeli sıkıntı yaşar mııym acaba?

Evet ses kartı olmadığı için sorun yaşayabilirsin. Ses kartları ile alakalı pek bilgim yok. Onu başka birine sorsan iyi olur.

Bu model aklımı çeldi cidden, bunu alsam BlackShark V2X almadığıma pişman olur muyum? Hocam biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın, kulaklıklarla alakalı pek bilgim yok o yüzden.

Hocam hangi kulaklığı aldınız? Bende VXE V1 almayı düşünüyordum kablosuz olduğu için. Diğerini aldıysanız memnun musunuz? Kablolu mu kablosuz mu önerirseniz?

Hocam hangi kulaklığı aldınız? Bende VXE V1 almayı düşünüyordum kablosuz olduğu için. Diğerini aldıysanız memnun musunuz? Kablolu mu kablosuz mu önerirseniz?
Corsair HS80 aldım. Memnunum. Ama kablosuz olsa çok daha iyi olurdu tabi yatakta vs. video, film izlerken kablosuz ayrı bir rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…