VXR MAD R nasıldır?

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu mouse hakkında birkaç tane inceleme videosu izledim. Mouse cidden çok hoşuma gitti. Özellikleri falan tam benim oynadığım oyunlarla birebir eşleşiyor. Ama biraz fazla hafif olduğu için tedirginim. Farenin da kendine göre bir ağırlığı olması gerekmez mi? Çok fazla hafif oduğu için bir sıkıntı çıkarır mı? Mart başı gibi sipariş edeceğim.

Arkadaşlar bu mouse hakkında birkaç tane inceleme videosu izledim. Mouse cidden çok hoşuma gitti. Özellikleri falan tam benim oynadığım oyunlarla birebir eşleşiyor. Ama biraz fazla hafif olduğu için tedirginim. Farenin da kendine göre bir ağırlığı olması gerekmez mi? Çok fazla hafif oduğu için bir sıkıntı çıkarır mı? Mart başı gibi sipariş edeceğim.

Tek kötü yanı 8K Hz de kullanınca bataryasinin hizli bitmesi. Onun disi super mouse.

4K veya 2K kullanacağım zaten. Şarj etme işi nasıl oluyor. Ve böyle özelliklere sahip bir mouse neden bu kadar pahali?

Şarj etme normal Type-C kablo ile bilgisayara bagliyorsunuz ve kablolu mouse gibi kullanabiliyorsunuz. Fiyati denk mouselere gorede gayet iyi.

2-4 k arası kullanım için sorunsuz 8 de hızlı biter typce girisli olması lazım. Alınır sorunsuz model, şikayet var a bakmayın orada en pahalı ürünlerin bile sıkıtınları çıkıyor yani olabilir genel olarak sorunları aynıdır ha acaba şurasımı kronik vs diye düşünmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı