sadelahmacun Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #11 26318 dedi: Klavye üzerinden, FN+W, A, S, D tuşlarına tek tek basıp test eder misin? Çoğu klavye oyun tuşlarının işlevini değiştirmek için ayar koyabiliyor Genişletmek için tıkla... şimdi de yön tuşlarıylada wasd yazabiliyorum
26318 dedi: Klavye üzerinden, FN+W, A, S, D tuşlarına tek tek basıp test eder misin? Çoğu klavye oyun tuşlarının işlevini değiştirmek için ayar koyabiliyor Genişletmek için tıkla... şimdi de yön tuşlarıylada wasd yazabiliyorum
Enver_Pasha_1881 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #12 26318 dedi: Klavye üzerinden, FN+W, A, S, D tuşlarına tek tek basıp test eder misin? Çoğu klavye oyun tuşlarının işlevini değiştirmek için ayar koyabiliyor. Genişletmek için tıkla... kralsın dostum 5 yıl sonra bile sorunumu çözdün çok teşekkürler
26318 dedi: Klavye üzerinden, FN+W, A, S, D tuşlarına tek tek basıp test eder misin? Çoğu klavye oyun tuşlarının işlevini değiştirmek için ayar koyabiliyor. Genişletmek için tıkla... kralsın dostum 5 yıl sonra bile sorunumu çözdün çok teşekkürler