kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 W tuşu yerinden çıktı ve ne yaptıysam takamadım. Sanırım takılmayacak da. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #2 kwartz dedi: W tuşu yerinden çıktı ve ne yaptıysam takamadım. Sanırım takılmayacak da. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yerini farklı bir tuşla değiştirebilirsin ama rahat edemezsin yeni bir klavye bakmanı tavsiye ederim.
kwartz dedi: W tuşu yerinden çıktı ve ne yaptıysam takamadım. Sanırım takılmayacak da. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yerini farklı bir tuşla değiştirebilirsin ama rahat edemezsin yeni bir klavye bakmanı tavsiye ederim.
kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 eraygsgs dedi: Yerini farklı bir tuşla değiştirebilirsin ama rahat edemezsin yeni bir klavye bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için farklı bir klavye ile de kullanılmıyor ki
eraygsgs dedi: Yerini farklı bir tuşla değiştirebilirsin ama rahat edemezsin yeni bir klavye bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için farklı bir klavye ile de kullanılmıyor ki
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #4 kwartz dedi: Laptop olduğu için farklı bir klavye ile de kullanılmıyor ki. Genişletmek için tıkla... Neden kullanmasın eski laptoptu harici klavye ile kullanıyorum.
kwartz dedi: Laptop olduğu için farklı bir klavye ile de kullanılmıyor ki. Genişletmek için tıkla... Neden kullanmasın eski laptoptu harici klavye ile kullanıyorum.
kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 eraygsgs dedi: Neden kullanmasın eski laptoptu harici klavye ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığım masamda öyle bir yer yok. Bilgisayar tek başına zor sığıyor zaten. Tuşu bir şekilde sokmam lazım.
eraygsgs dedi: Neden kullanmasın eski laptoptu harici klavye ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığım masamda öyle bir yer yok. Bilgisayar tek başına zor sığıyor zaten. Tuşu bir şekilde sokmam lazım.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #6 kwartz dedi: Kullandığım masamda öyle bir yer yok. Bilgisayar tek başına zor sığıyor zaten. Tuşu bir şekilde sokmam lazım. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi içe gömülü mü?
kwartz dedi: Kullandığım masamda öyle bir yer yok. Bilgisayar tek başına zor sığıyor zaten. Tuşu bir şekilde sokmam lazım. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi içe gömülü mü?
kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #7 eraygsgs dedi: Laptop klavyesi içe gömülü mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 2017-2018 gibi bir zamanda benim de çok eski bir laptopumun T tuşu yerinden çıkmıştı. Bir bilgisayarcıya verdiğimizde aynı tuşu yerine koymuştu, sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması gerek hâlen.
2017-2018 gibi bir zamanda benim de çok eski bir laptopumun T tuşu yerinden çıkmıştı. Bir bilgisayarcıya verdiğimizde aynı tuşu yerine koymuştu, sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması gerek hâlen.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #9 kwartz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan anlamıyorsun bir bilgisayarcıya götürsen daha iyi olacak.
kwartz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan anlamıyorsun bir bilgisayarcıya götürsen daha iyi olacak.