F Finmar Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 W ve 2'ye aynı anda basamıyorum. Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum, silaha geçis yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
W ve 2'ye aynı anda basamıyorum. Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum, silaha geçis yapamıyorum.
Çözüm F F Finmar 6 Mayıs 2023 Antighost var ama W ile 2 calısmıyor. Arkadaşlar sorunu cozdum. 2 tusum bozukdu ve onlar basılı kalıyormus, ondan 2'ye basmıyormus. Yardımınız için teşekkürler, siz de siteden kontrol edin bence. Goruyorsunuz basılı kalan tusları.
Antighost var ama W ile 2 calısmıyor. Arkadaşlar sorunu cozdum. 2 tusum bozukdu ve onlar basılı kalıyormus, ondan 2'ye basmıyormus. Yardımınız için teşekkürler, siz de siteden kontrol edin bence. Goruyorsunuz basılı kalan tusları.
X XZaWarudo Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #11 arkadaşlar tuşlar takılı olabilir bende kendi kendine araştırırken çözümünü düzeldi ama siz yinede klavyedehi her tuşa basın Artı 0 Eksi
arkadaşlar tuşlar takılı olabilir bende kendi kendine araştırırken çözümünü düzeldi ama siz yinede klavyedehi her tuşa basın