S sorunsuzhayatistiyorum Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 9 12 Temmuz 2020 #1 Klavyemde W + boşluk tuşuna basılı tutunca 1, 2, 6 ve 7 tuşları çalışmıyor. Nedeni nedir?
H h4x0rz1337 Hectopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 41 12 Temmuz 2020 #2 Klavyenizin tam olarak markası nedir acaba? Aynı sorunu eski klavyemdede yaşıyordum bazı klavyeler 2'den fazla tuşu algılamıyor.
Klavyenizin tam olarak markası nedir acaba? Aynı sorunu eski klavyemdede yaşıyordum bazı klavyeler 2'den fazla tuşu algılamıyor.
S sorunsuzhayatistiyorum Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 9 12 Temmuz 2020 #3 h4x0rz1337 dedi: Klavyenizin tam olarak markası nedir acaba? Aynı sorunu eski klavyemdede yaşıyordum bazı klavyeler 2'den fazla tuşu algılamıyor. Genişletmek için tıkla... normal düz bir klavye markası bilindik değil
h4x0rz1337 dedi: Klavyenizin tam olarak markası nedir acaba? Aynı sorunu eski klavyemdede yaşıyordum bazı klavyeler 2'den fazla tuşu algılamıyor. Genişletmek için tıkla... normal düz bir klavye markası bilindik değil
H h4x0rz1337 Hectopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 41 12 Temmuz 2020 #4 sorunsuzhayatistiyorum dedi: Normal düz bir klavye markası bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi klavye değiştirmen gerekli.
sorunsuzhayatistiyorum dedi: Normal düz bir klavye markası bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi klavye değiştirmen gerekli.
S sorunsuzhayatistiyorum Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 9 12 Temmuz 2020 #5 h4x0rz1337 dedi: Dediğim gibi klavye değiştirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Bana önerebileceğin bir markalı veya normal klavye önerebilir misin?
h4x0rz1337 dedi: Dediğim gibi klavye değiştirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Bana önerebileceğin bir markalı veya normal klavye önerebilir misin?
M mustafatarhan Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 38 12 Temmuz 2020 #6 Bütçen düşükse: Bu olabilir yarı mekanik bir klavye oyun amaçlı. GameBooster G10K Klavye GameBooster G10K Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buda mekanik hisli pek tavsiye etmem. Everest KB-X88 Klavye Everest KB-X88 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçen fazlaysa: Bu da mekanik klavye, ayrıca telefon tutacağı var ve Android'e de uyumlu. Rampage KB-R89 Klavye Rampage KB-R89 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
Bütçen düşükse: Bu olabilir yarı mekanik bir klavye oyun amaçlı. GameBooster G10K Klavye GameBooster G10K Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Buda mekanik hisli pek tavsiye etmem. Everest KB-X88 Klavye Everest KB-X88 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçen fazlaysa: Bu da mekanik klavye, ayrıca telefon tutacağı var ve Android'e de uyumlu. Rampage KB-R89 Klavye Rampage KB-R89 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com