ShadyRogue Megapat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2017 #1 Klavyeyi yeni aldım ama w tuşu ile ilerleyip space'e aynı anda basınca f serisinin altındaki rakamlardan 1-2 çalışmıyor. CS'de iken w-space basıpta bıçağa geçebiliyorum ama diğer silahlara geçemiyorum. Sizce neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2017
Klavyeyi yeni aldım ama w tuşu ile ilerleyip space'e aynı anda basınca f serisinin altındaki rakamlardan 1-2 çalışmıyor. CS'de iken w-space basıpta bıçağa geçebiliyorum ama diğer silahlara geçemiyorum. Sizce neden böyle oluyor?
novaimpus99 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 887 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Nisan 2017 #2 Nedenini tam olarak bilmiyorum ama bendede pes'te çapraza koşarken pas atamıyorum fakat yeni klavye ile böyle bir sorun yaşamadım.
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama bendede pes'te çapraza koşarken pas atamıyorum fakat yeni klavye ile böyle bir sorun yaşamadım.
ShadyRogue Megapat Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #3 Aynen Değiştirmeyi Düşünüyroum İnşallah Yenisinde Sıkıntı Çıkmaz...