Çözüldü W10 2016 LTSB Masaüstü Kısayolları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam. W10 2016 Ltsb kurdum ve çok memnunum. Sıkıntı ise etkinleştirme yapmayınca W10 temayı falan değiştirtmez tamam ama ben masaüstüne bilgisayarım, denetim masası vs kısayollarını da koyamıyorum, masaüstü simge ayarlarına tıklanmıyor. Bunun bir taktiği var mıdır?

Çözüm
Çözdüm.
Denetim masasını başlangıça koymuştum, ordan masaüstüne çekip deneyeyim dedim oldu. Başlat menüsüne girip windows sistemi altından denetim masasını da bu bilgisayar kısayolunu da masaüstüne kaydırarak koyabilisiniz. İsterseniz resimdeki yerden de yapabilirsiniz mesela.
Sağ tık > kişiselleştirme > temalar kısmında altta ya da yanda masaüstü kısayollarını düzenle gibi seçenek olmalı, burası kilitliyse (ki belirtmişsiniz) ucuza lisans alın derim, başka yöntemi varsa bilemem.

Sağ tık > kişiselleştirme > temalar kısmında altta ya da yanda masaüstü kısayollarını düzenle gibi seçenek olmalı, burası kilitliyse (ki belirtmişsiniz) ucuza lisans alın derim, başka yöntemi varsa bilemem.
Enterprise lisansı oluyor o da bulunur mu bilmem.

İnternetten cracklemeyi denedin mi reloader var ama ne kadar güvenli bilemem.
Ben çoğunu denedim hep yavaşlattılar bence bilgisayarı. Reloaderı ilk defa duydum warez sitelerinde varmış o da. Kalsın artık böyle. :)

Çözdüm.
Denetim masasını başlangıça koymuştum, ordan masaüstüne çekip deneyeyim dedim oldu. Başlat menüsüne girip windows sistemi altından denetim masasını da bu bilgisayar kısayolunu da masaüstüne kaydırarak koyabilisiniz. İsterseniz resimdeki yerden de yapabilirsiniz mesela.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    226 KB · Görüntüleme: 31
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı