U Uluç11 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ayarlar bölümüne sorunsuz şekilde giriyorum daha sonra gizlilik ve en sonunda mikrofona kısmına tıkladığımda nedense programdan atıyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ayarlar bölümüne sorunsuz şekilde giriyorum daha sonra gizlilik ve en sonunda mikrofona kısmına tıkladığımda nedense programdan atıyor. Yardım eder misiniz?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 14 Ocak 2019 #2 Sistem dosyalarınız da bozulma var. Bağlantıdaki onarma işlemlerini deneyin. Ya da yeni oturum açarak oradan devam edin. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Halen bir düzelme yoksa sıfırlama ya da temiz kurulum işlemlerini yapın. Windows 10 Sıfırlama ve Yeniden Yükleme Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Bu tarz sorunları yaşamamak için bilmediğiniz yazılımları kullanmayın. Özellikle kayıt defteri temizliği yapmayın.
Sistem dosyalarınız da bozulma var. Bağlantıdaki onarma işlemlerini deneyin. Ya da yeni oturum açarak oradan devam edin. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Halen bir düzelme yoksa sıfırlama ya da temiz kurulum işlemlerini yapın. Windows 10 Sıfırlama ve Yeniden Yükleme Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Bu tarz sorunları yaşamamak için bilmediğiniz yazılımları kullanmayın. Özellikle kayıt defteri temizliği yapmayın.