Berkayxd Kilopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 5 12 Şubat 2015 #1 Genede güncelleme alıyor kapatmama rağmen. Denetim masasında Update yeri yok. Regedit'ten de kapattım otomatik Update'yi ama bir türlü durduramadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2015
Genede güncelleme alıyor kapatmama rağmen. Denetim masasında Update yeri yok. Regedit'ten de kapattım otomatik Update'yi ama bir türlü durduramadım.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 13 Şubat 2015 #2 Windows 10 halen deneme aşamasında. Bende Denetim Masasında Windows Update olmamasından şikayetçiyim. Ama yinede sana yüklemesinin zararını anlamadım. Son düzenleme: 13 Şubat 2015
Windows 10 halen deneme aşamasında. Bende Denetim Masasında Windows Update olmamasından şikayetçiyim. Ama yinede sana yüklemesinin zararını anlamadım.
Berkayxd Kilopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 5 13 Şubat 2015 #3 Wheeler Man dedi: Windows 10 halen deneme aşamasında. Bende Denetim Masasında Windows Update olmamasından şikayetçiyim. Ama yinede sana yüklemesinin zararını anlamadım. Eki Görüntüle 50344 Genişletmek için tıkla... Deli gibi kota yiyor AKK'ye erken giriyorum başka bir sorunum yok yani Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2015
Wheeler Man dedi: Windows 10 halen deneme aşamasında. Bende Denetim Masasında Windows Update olmamasından şikayetçiyim. Ama yinede sana yüklemesinin zararını anlamadım. Eki Görüntüle 50344 Genişletmek için tıkla... Deli gibi kota yiyor AKK'ye erken giriyorum başka bir sorunum yok yani