W10 format sırasında "Lütfen medya sürücünüzü denetleyin 0x80300002" hatası

ufukkrc

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar.

Kardeşim Lenovo laptop kullanıcısı. Bilgisayarına format atmaya kalkıştık. Olanlar şunlar;
Win 10'u USB üzerinden kurmayı denedik. Windows kurulumunun, 'Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?' Kısmına geldiğimde bir sorun ile karşılaştım. Toplam boyutu ve boş alanı gördüğüm halde "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi. Lütfen medya sürücünüzü denetleyin. 0x80300002" hatası ile karşılaştım. Kendimce araştırma yaptım. Diskpart üzerinden internette verilen komutları yazdık, denedik, olmadı. Bilgisayarda bir tane yeni aldığımız SSD var. Bir tane de eski HDD var. İkisi de takılı. Bunlardan hiçbiri disk 0 olarak görünmüyor. İzlediğimiz videolarda hep disk 0 var, ama bizde disk 1 ve disk 2 olarak görünüyor HDD ve SSD. Acaba orada mı problem var? Birini disk 0 olarak mı atamalıyız? Bu atamayı nasıl yapabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan Sata mode'yi AHCI yapıp dener misiniz? Sizde şu an büyük ihtimalle İDE olması lazım.

Bilgisayarınızı USB medyası ile başlattığınızda kurulum ekranında karşınıza diskler nasıl geliyor bir fotoğraf atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…