JimMoriarty Megapat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #1 Selamlar. Bu beyaz çizgilerin adını bulamadım ve nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri çizgi.jpg 10,5 KB · Görüntüleme: 282
Selamlar. Bu beyaz çizgilerin adını bulamadım ve nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #2 Onu kaldırabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca programı kapatınca o gider. O sadece programın açık olduğunu gösteriyor.
Onu kaldırabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca programı kapatınca o gider. O sadece programın açık olduğunu gösteriyor.
JimMoriarty Megapat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #3 Blecade dedi: Onu kaldırabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca programı kapatınca o gider. O sadece programın açık olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam xp den kalan alışkanlığımdan dolayı gruplandırma sistemini kullanmıyorum görev çubuğundaki program göstergesini xp gibi kullanıyorum. Zaten programı kapatınca alttan da gidiyor. Benim istediğim program açık kalsa dahi o saçma çizginin gitmesi.
Blecade dedi: Onu kaldırabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca programı kapatınca o gider. O sadece programın açık olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam xp den kalan alışkanlığımdan dolayı gruplandırma sistemini kullanmıyorum görev çubuğundaki program göstergesini xp gibi kullanıyorum. Zaten programı kapatınca alttan da gidiyor. Benim istediğim program açık kalsa dahi o saçma çizginin gitmesi.