W10 Kurarken PC kendini resetliyor

EGEMENK

Decapat
Elimde olan Lenovo Ideapad Y530 bilgisayarıma Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat Windows'u USB veya CD'den başlattığımda Windows logosu çıkıyor. Altında yuvarlak dönüyor, formatlama kısmına gelmeden PC kendini kapatıyor. Bunun çözümü nedir? Bilgisayarcıya götürdüğümde işlemci değişmesi gerektiğini söyledi. Şu anda aktif olarak Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Bilgisayara Windows 8.0 atabiliyorum fakat 8.1 ve 10 hiçbir şekilde kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayar özelliklerim:
Intel Pentium T3200
NVIDIA GeForce 9300 m GS
4 GB RAM
160 GB HDD

Kurduktan sonra yeşil çizgi çıkıyor ya, ozaman flash belleği çıkart. Oraya gelebilirsen tabii.

malesef Windows u atamıyorumki. neden böyle bişey var anlamışta değilim. bu bilgisayara Windows 10 8.1 dışında bütün herşeyi kurdum Linux chrome os steam os ama Windows un rahatlığını vermediği için geri Windows 7 ye döndüm. Bi çözümü yok mu bunun?
Kurduktan sonra yeşil çizgi çıkıyor ya, ozaman flash belleği çıkart. Oraya gelebilirsen tabii.
bu arada zaten format yerine giremiyorum ki oraya girebilsem sorun çözülür. Ama oraya bile giremiyorum. Başta oraya girerken logoda kalıyor.
cevap vericek veya bir fikri olan yok mu ?

Son düzenleme:
Bendede w10 kurulamama hatası oldu , basta mavi ekran versi kurtarma ekrani felan en son format atmaya kalktigimda w10 bilgisayara yuklenemedi , garantiye goturdum sonra islemci arizalanmis tespiti konuldu ve garantiye gitti , bende de sorun islemcideydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…