W10 kurulduktan sonra yüklenmesi gereken sürücüler

Sorun değil anakartın sitesinden de yükleyebilirsin gerekli sürücüleri.
W10 deneme sürümüyle gelmiş hazır bir sistemde Windows otomatik olarak bazı sürücüleri indirmiş oluyor bize sadece anakart ile ekran kartı sürücünü indirmek mi kalıyor?

Son düzenleme:
Anakart sürücüsü değil de chipset ya da yonga seti sürücüsü diye geçer.
Diğer sürücüleri anakartın sitesinden indirebilirsin. Örneğin ses sürücüsü gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chipset ve ekran kartı sürücüsünü indirdikten sonra yapmam gereken başka ne var bunu soruyorum açıkçası. Kusura bakmayın fazla anlamadığım için detaya ihtiyaç duyuyorum.

Anakart üreticisinin sitesinden LAN ve Audio başlığı altındaki sürücüler yüklenebilir Eğer dahili WLAN ile gelen bir anakart ise aynı şekilde üreticinin sitesinden yüklenebilir. Ancak chipset sürücüsü konusunda AMD tarafından yayınlanan en son sürücüyü indirin öneririm. (1k mesaj bana hayırlı olsun )

Chipseti ve ekran kartı sürücülerini indirdikten sonra anakart üreticisinin sitesinden LAN ve Audio sürücülerini de indiriyorum ve pc driverları tamamlanmış ve kullanılabilir bir hale geliyor yani doğru mudur?

Chipseti ve ekran kartı sürücülerini indirdikten sonra anakart üreticisinin sitesinden LAN ve Audio sürücülerini de indiriyorum ve pc driverları tamamlanmış ve kullanılabilir bir hale geliyor yani doğru mudur?
3. Parti donanımlar varsa (yazıcı,kamera vb.) onları da kendi üreticilerinin sitesinden yükleyebilirsiniz

Peki görseldeki saymadığınız diğer sürücüleri indirmeye gerek var mı?

Dosya Ekleri

• 81150518-D730-439B-8FF8-EAE7D7A3C54C.png
    53 KB · Görüntüleme: 53
Peki görseldeki saymadığınız diğer sürücüleri indirmeye gerek var mı?
RGB kontrolcünüz varsa Utilities kısmından RGB yazılımını yükleyebilirsiniz. Sata sürücüsü yüklenebilir. Onun dışında gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…