Yanlış bilgi. FreeDOS bir işletim sistemidir. Sadece günümüzdeki geleneksel işletim sistemlerinde bulun birçok araç ve özellik bulunmadığından günlük kullanım için uygun değildir.
Şimdi acer marka bilgisayar aldım lakin kimse ekran ms değerini bilmiyor servis dahil bende aldım dedim ki Windows kurar ms değerine bakarım işime gelmezse iade ederim dedim ama acer Windows kurulduktan sonra iade almıyor yani servisten form vs işlem yapmak gerekiyor dedi ona istinaden şimdi Windows kurup sonra onu Freedosa çevirmek istiyorum
Şimdi Acer marka bilgisayar aldım lakin kimse ekran ms değerini bilmiyor servis dahil bende aldım dedim ki Windows kurar ms değerine bakarım işime gelmezse iade ederim dedim ama Acer Windows kurulduktan sonra iade almıyor yani servisten form vs işlem yapmak gerekiyor dedi ona istinaden şimdi Windows kurup sonra onu Freedosa çevirmek istiyorum
Bu arada satıcıların işletim sistemi konusunda dedikleri laflara pek aldırış etmeyin. Linux kurarsan garanti biter falan diyen bile var. İşletim sistemi makinenin garantisine ya da sağlığına ek bir zarar vermez. Gözünüzü korkutmak için yaptılar büyük ihtimalle. Rahat olun. Windows'unuzu kurup testlerinizi yapın. Beğenmezseniz de iade edin.