C cancuva Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 137 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #1 İki aylık yeni bir laptop kullanmaktayım. Bugün ilk defa bir hata aldım, RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum nedense. Çünkü şu ana kadar hiçbir sorun yoktu, bilen arkadaşlar için DMP dosyasını aşağıya link atıyorum. mavi_ekran.rar dosyasını indir - download mavi_ekran.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle s4.dosya.tc . Dosya Ekleri hata.PNG 142,7 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2020
İki aylık yeni bir laptop kullanmaktayım. Bugün ilk defa bir hata aldım, RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum nedense. Çünkü şu ana kadar hiçbir sorun yoktu, bilen arkadaşlar için DMP dosyasını aşağıya link atıyorum. mavi_ekran.rar dosyasını indir - download mavi_ekran.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle s4.dosya.tc .
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 4 Haziran 2020 #2 Memtest86 ile test yaptınız mı?