Q quarlack Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #1 Merhaba Microsoft azure Windows 10 Pro kuruyorum her şey güzel makineye bağlanıyorum ama programlar açılmıyor örnek video enhancer yüklüyorum ama açılmıyor normalde 1 ay önce açılıyordu şu anda yeni kurduğum makinelerde açılmıyor.
Merhaba Microsoft azure Windows 10 Pro kuruyorum her şey güzel makineye bağlanıyorum ama programlar açılmıyor örnek video enhancer yüklüyorum ama açılmıyor normalde 1 ay önce açılıyordu şu anda yeni kurduğum makinelerde açılmıyor.
codelab Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 274 Çözümler 3 16 Mayıs 2020 #2 Ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklermisin.
Q quarlack Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 codelab dedi: Ekran kartı sürücüsünü tekrar yükler misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim ekran kartı nedir ki bu sistemde? Microsoft Hyper-v video olarak gözüküyor ekran kartı internette bulamadım Driver
codelab dedi: Ekran kartı sürücüsünü tekrar yükler misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim ekran kartı nedir ki bu sistemde? Microsoft Hyper-v video olarak gözüküyor ekran kartı internette bulamadım Driver
codelab Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 274 Çözümler 3 20 Mayıs 2020 #4 Update yapınca gelmedimi?
Q quarlack Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #5 codelab dedi: Update yapınca gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Windows uptade yaptım aygıt yöneticisinde güncel olarak gözüküyor çözemedim bilen kişi yok mu anlayan etiketler misin.
codelab dedi: Update yapınca gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Windows uptade yaptım aygıt yöneticisinde güncel olarak gözüküyor çözemedim bilen kişi yok mu anlayan etiketler misin.