StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 29 Ağustos 2019 #1 Dostlar bilgisayarımı temizlemek istiyorum. Sıfırlamalı mıyım, yoksa USB'den mi işimi halletmeliyim? Sizce hangisi daha etkili olur veya ikisi de eşit mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2019
Dostlar bilgisayarımı temizlemek istiyorum. Sıfırlamalı mıyım, yoksa USB'den mi işimi halletmeliyim? Sizce hangisi daha etkili olur veya ikisi de eşit mi?
Keduket Decipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Ağustos 2019 #2 Virüs'ü kökten temizlemek için Usb'den format atın bence. Yok ben öylesine gerksiz dosyaları silcem diyorsanız direkten sıfırlayın.
Virüs'ü kökten temizlemek için Usb'den format atın bence. Yok ben öylesine gerksiz dosyaları silcem diyorsanız direkten sıfırlayın.
StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 29 Ağustos 2019 #3 Sıfırladığımda virüs gitmez mi? Ben gidiyor diye düşünüp sadece sıfırlardım. O zaman USB'den format atayim.
Sıfırladığımda virüs gitmez mi? Ben gidiyor diye düşünüp sadece sıfırlardım. O zaman USB'den format atayim.
Keduket Decipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Ağustos 2019 #4 StreetMan dedi: Sıfırladığımda virüs gitmez mi? Ben gidiyor diye düşünüp sadece sıfırlardım. O zaman USB'den format atayim. Genişletmek için tıkla... Gider gitmez o virüsün bordo bereliliğine bağlı ama sen format at Usb ile.
StreetMan dedi: Sıfırladığımda virüs gitmez mi? Ben gidiyor diye düşünüp sadece sıfırlardım. O zaman USB'den format atayim. Genişletmek için tıkla... Gider gitmez o virüsün bordo bereliliğine bağlı ama sen format at Usb ile.
Mrtcn95 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 469 Çözümler 4 29 Ağustos 2019 #5 Usb den at en kısa ve temiz yöntem.