Çözüldü W10 siyah ekran CMD açılıyor ve Explorer çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kachac

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bir başka konup açıp bilgisayarımda virüs olduğunu sonucu vardık. İşlemci ve RAM çok fazla kullanıyordu ben de bir virüs programı bulup virüsü tespit edip kaldırdım. Şu an bilgisayarım her açıldığında siyah ekran geliyor ama CMD açılıyor yani sorun CMD açılması ve explorer.exe'yi Windows'un başlatmaması. Bilgisayarımı taratıp bulduğum ve sildiğim virüs aşağıda mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@@Jonathan North

Dosya Ekleri

• bum.png
    bum.png
    164 KB · Görüntüleme: 99
  • 5ad796b6-a7f2-4b2a-9bc4-378f80cc7b18 (1).jpg
    5ad796b6-a7f2-4b2a-9bc4-378f80cc7b18 (1).jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 3767df78-724b-417b-821b-1e1ba451c339 (1).jpg
    3767df78-724b-417b-821b-1e1ba451c339 (1).jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 103
Windows işlemleri dışında her şeyi kapatıp denedim ama bir sonuç alamadım. Virüsü kaldırdıktan sonra olmaya başladı bu olay öncesinde böyle bir problemim yoktu aslında şu anda yok sayılır sadece CMD açılıyor ve Explorer yazıp devam ediyorum. Gerçi bu da bir sorun :(

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    99,3 KB · Görüntüleme: 68
Masaüstünde olan dosyalarınız varsa diğer kullanıcıda C diskinden kullanıcılara girip önceki kullanıcı adınıza girip oradan gerekli dosyaları şimdiki masaüstünüze kopyalayın sıkıntı olmaz. Çok boyut kaplamıyorsa silmenize de gerek yok.

Masaüstünde olan dosyalarınız varsa diğer kullanıcıda C diskinden kullanıcılara girip önceki kullanıcı adınıza girip oradan gerekli dosyaları şimdiki masaüstünüze kopyalayın sıkıntı olmaz. Çok boyut kaplamıyorsa silmenize de gerek yok.

Dediklerinizi tamamiyle yaptım, sorunum çözüldü fakat bilgisayarım çok yavaşladı, anlam veremediğim bir şekilde. Neden olmuş olabilir bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı