W10 Ve W8.1 DualBoot Yapsam Sorun Çıkar Mı?

Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhabalar, sorum başlıktaki gibi. W10'a Ekran kartı sürülerini yükleyince 8.1'le falan çakışıp bir sorun olur mu? Eğer ekran kartı sürücüsü falan yüklenirse sıfırdan tek olarak 10'u kurucam. Yani W10'da ekran kartı sürücüsü falan çalışmazsa boşuna tekrardan 8.1 kurmayayım.

Windows 8.1 kullanıyordum. Harddiskin 20GB kısmını ayırdım ve o kısma Windows 10'u kurdum. Açılışta hangisini açmak istiyorsun diye soruyor. Önizlemeyi seçince o açılıyor. İlk açışımda direk Windows Update'e girdim ve güncellemelere baktım. AMD sürücüsü direk güncelleme olarak çıktı. İndirdim ve kendisi ekran ayarlarını yaptı. Ardından normal çözünürlüğe döndü. Sanırım bundan aklındaki soru işaretlerini kaldırır.

Ayrıca şuan 8.1'den yazıyorum. Yani var olan sistemde de sorun yok.

Sürücüleri ilk açılışta kendisi yüklüyor. Windows 8.1'den çok daha iyi sürücü desteği. nVidea kontrol paneline kadar yüklemiş herşeyi. Sadece bazı bilinmeyen sürücüleri bulamıyor. Onlarda 8.1 ile uyumlu. Bir sürücüde sorun çıktı onuda microsofta kendisi raporladı. Gönül rahatlığı ile ana sistem olarak kurabilirsin.

Windows 8.1 de çalışan şeyler genel olarak Windows 10'da da çalışıyor. Ben Windows 8.1 Windows 10 iki ayrı diske kurdum yani çalışıyor herhangi bir sorun yok. Yalnız PC Settings Onedrive bölümünde nelerin senkronize olacağını iyi seçmeniz lazım. Yoksa bir de bakmışsınız Windows 10'daki Başlat düzeniniz Windows 8'de karşınıza çıkmış. Senkronizasyon bazen olumlu sonuçlar doğurmuyor.

Bes 8 le? Uyumlun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…