W11 bilgisayar nasıl kişiselleştirilebilir?

Merhaba, son zamanlarda ki Windows görüntüsü bunalttı.
Windows'u kişileştiren, güzel programlar varsa önerebilir misiniz?

Programdan ziyade ISO modlayarak yapman daha iyi olur.
Mesela:
Msmg de W11 sag tık menuyu Windows 10/7 yaparak kullanıyorum.
Msmg de Visual, diretcx ve sag tık yaparak direk ISO'dan olması bana göre daha iyi.
Formattan sonra extra ugrası ve 3. part uygulamaya gerek kalmıyor.
Baslangıçta sadece startmenu, taskbar ve Explorer seffaflastırıcı prg. Katılımsız yaparak programdata baslangıça atarak, PC açılışta oto baslangıç yapıyorum.
Kullandıgım programları da katılımsız yaparak ISO'ya gömüp buna Office proplus dahil OEM klasore setupcomleted. CMD ile oto kurduruyor ve hiç ugrasmıyorum.
Ugrastıgım tek şey Office'yi internetten etkinleştirme 3sn,
Explorer şeffaflık ini ayarı 5sn vs.

Windows'u kişiselleştirmekten kastın görev çubuğu falan mı yoksa pencere görünümleri dahil üst düzey özelleştirmeler mi? eğer görev çubuğu yada masaüstü gibi şeylerse açık kaynak kodlu sağlam projeler var

Sence bu normal bir kullanıcı için zorlayıcı olmaz mı? ki iso modlamak daha çok performans için

Windows'u kişiselleştirmekten kastın görev çubuğu falan mı yoksa pencere görünümleri dahil üst düzey özelleştirmeler mi? eğer görev çubuğu yada masaüstü gibi şeylerse açık kaynak kodlu sağlam projeler var

Sence bu normal bir kullanıcı için zorlayıcı olmaz mı? ki iso modlamak daha çok performans için
Görselleştirme için,
fare ilmeç:C:\Windows\Cursors
iconlar:
W11 de:C:\Windows\SystemResources
imageres.dll.mun
imagesp1.dll.mun
shell32.dll.mun
W10 da:C:\Windows\System32 ve Wow
mageres.dll.mun
imagesp1.dll.mun
Arka plan:C:\Windows\Web
Thema:C:\Windows\Resources
Yapabilirsin vs.

Mesela:
Msmg de W11 sag tık menuyu Windows 10/7 yaparak kullanıyorum.
Msmg de Visual, diretcx ve sag tık yaparak direk ISO'dan olması bana göre daha iyi.
Formattan sonra extra ugrası ve 3. part uygulamaya gerek kalmıyor.
Baslangıçta sadece startmenu, taskbar ve Explorer seffaflastırıcı prg. Katılımsız yaparak programdata baslangıça atarak, PC açılışta oto baslangıç yapıyorum.
Kullandıgım programları da katılımsız yaparak ISO'ya gömüp buna Office proplus dahil OEM klasore setupcomleted. CMD ile oto kurduruyor ve hiç ugrasmıyorum.
Ugrastıgım tek şey Office'yi internetten etkinleştirme 3sn,
Explorer şeffaflık ini ayarı 5sn vs.
Bu modifiye işi. Konu sahibi program veya uygulama istemiş

Görselleştirme için,
fare ilmeç:C:\Windows\Cursors
iconlar:
W11 de:C:\Windows\SystemResources
imageres.dll.mun
imagesp1.dll.mun
shell32.dll.mun
W10 da:C:\Windows\System32 ve Wow
mageres.dll.mun
imagesp1.dll.mun
Arka plan:C:\Windows\Web
Thema:C:\Windows\Resources
Yapabilirsin vs.
Ama yazılımsal şeylere doğrudan erişemezsin mesela Windows 11'de Taskbar bir WinUI 3 öğesi ve sadece yazılımla özelleştirebilirsin tabii Visual Studio'dan manuel olarak iliştir diyip de teker teker değiştirebilirsin ama otomatik değil sıkıntı o.

Ama yazılımsal şeylere doğrudan erişemezsin mesela Windows 11'de Taskbar bir WinUI 3 öğesi ve sadece yazılımla özelleştirebilirsin tabii Visual Studio'dan manuel olarak iliştir deyip de teker teker değiştirebilirsin ama otomatik değil sıkıntı o.

"Programdan ziyade ISO modlayarak yapman daha iyi olur."
Burada belirtmiştim hocam zaten.
3. part uygulamaları pek tavsip etmiyorum kişisel olarak,
Konu sahibi eger yaparsa yol haritası olsun diye paylastim.

"Programdan ziyade ISO modlayarak yapman daha iyi olur."
Burada belirtmiştim hocam zaten.
3. part uygulamaları pek tavsip etmiyorum kişisel olarak,
Konu sahibi eger yaparsa yol haritası olsun diye paylastim.
Yok benim demek istediğim şey şu 3. parti uygulamaları bir tehdidden çok gereksiz karmaşa oluşturur diye sevmiyorsunuz ama Windows'un asıl amacı sistem uygulamalarını kullanıcı dostu yapmak onun dışında bir şey özelleştirmek istenirse kullanıcı kendi tercihiyle 3. parti yazılımla özelleştirme yapar e şimdi sen en baştan bir explorer.exe ve bütün WinUI 3 tool'larını yapamayacağına göre onlara onlar çalışırken müdahale edersin iso modlamak yeterli olmuyor bu durumda. Zaten önereceğim programların adı "Üçüncü taraf" olabilir ama açık kaynak kodlu. Fikrini belirtmende bir sakınca yok sadece yanlış anlaşılmaması için 😊 belkide arkadaş ilk kez senden duyacak iso modlamayı kim bilir

Yok benim demek istediğim şey şu 3. parti uygulamaları bir tehdidden çok gereksiz karmaşa oluşturur diye sevmiyorsunuz ama Windows'un asıl amacı sistem uygulamalarını kullanıcı dostu yapmak onun dışında bir şey özelleştirmek istenirse kullanıcı kendi tercihiyle 3. parti yazılımla özelleştirme yapar e şimdi sen en baştan bir explorer.exe ve bütün WinUI 3 Tool'larını yapamayacağına göre onlara onlar çalışırken müdahale edersin ISO modlamak yeterli olmuyor bu durumda. Zaten önereceğim programların adı "Üçüncü taraf" olabilir ama açık kaynak kodlu. Fikrini belirtmende bir sakınca yok sadece yanlış anlaşılmaması için 😊 belki de arkadaş ilk kez senden duyacak ISO modlamayı kim bilir

Dediklerinde haklısınız,
Aslında biraz tecrübe olsa görselleştirmeyi normal işletim sistemindede uygulayabiliriz.
3. partları oldum olası sevemedim. 😊
Kullandıgım prgramlar bile ya Free, ya da giveaway key

Merhaba hocam, üst düzey özelleştirmelerden bahsediyorum. Şuan görev çubuğu olarak 3. uygulama kullanıyorum, uygulamanın ismi TranslucentTB umarım herhangi bir zararı yoktur. Açık kaynak kodlu sağlam projeleri iletme şansınız var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı