W11 format atarken oyunlar nasıl silinmez?

hamzass

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar W11 format atacağım Pro'dan Home versiyonuna geçeceğim LoL CS Valorant gibi oyunlar var. C diskini biçimlendirip oyun dosyalarıni oraya atsam sonra C diskini silsem tekrardan kurulum yapsam sonra oyunların olan diski tekrardan birleştirsem sıkıntı olur mu veya olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları belleğe atın.

Başka bir diske oyunların klasörlerini at daha sonra formatını atarsın attıktan sonra Riot ve Steam indir onların bulunduğu klasöre kopyala, Valorant'ı indire tıkladığında doğrulamaya başlayacaktır. Aynı şekil Steam'de böyle.

Tek disk mi var?
Diski ikiye bölüp mesela 500 ise 100 yapıp oyunlari içine atıp sonrada kalan 400luk yere Windows kurun. Kurulduktan sonra birleşir mi bilmiyorum ama diski ikiye bölünmüş halde kullanirsiniz.
Veya en rahatı USB bellek gibi depolama birimi ile oyunları içine atmanız.

Başka disk yok tek disk var o yuzden biçimlendireceğim sıkıntı olmaz ama değil mi?

O kadar alacak USB yok bende yaklasık 90 GB benım de aklımda kalan bırlesme falan olur mu veya oyunlar attıktan sonra calısır mı onlar var aklımda.

Tek disk varsa biçimlendirdiğinde herşey gider.
Sonra birleşiyor muydu bilmiyorum ama birleştiğini hatırlıyorum.

Yok birleşme derken biçimlendirirken mi?
Oyunlarınızı attiginiizi bicimlendirmeyin diğerini bicimlendirin yeter bişey olmaz.
heh bende işte onu dedim tek windows olanı yapsam diğerlerinde oyun kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…