W whuahc Femtopat Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım.
Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 whuahc dedi: Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem uzerinden mi yoksa flashlami flashla atarsanız gider.
whuahc dedi: Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem uzerinden mi yoksa flashlami flashla atarsanız gider.
W whuahc Femtopat Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 Bedirylm dedi: Hocam sistem uzerinden mi yoksa flashlami flashla atarsanız gider. Genişletmek için tıkla... Sistem üzerinden yapmayı düşünüyorum teşekkürler
Bedirylm dedi: Hocam sistem uzerinden mi yoksa flashlami flashla atarsanız gider. Genişletmek için tıkla... Sistem üzerinden yapmayı düşünüyorum teşekkürler
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 whuahc dedi: Sistem üzerinden yapmayı düşünüyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O zaman gitmez hocam iyi günler.
whuahc dedi: Sistem üzerinden yapmayı düşünüyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O zaman gitmez hocam iyi günler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Gitmez.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 36 10 Temmuz 2025 #6 Aynı e-posta ve versiyon kullanırsan genelde gitmez.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.891 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #7 whuahc dedi: Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir turlu gitmez. Yerel ve key girmezsen; Pro surum mesela 3V66T genel dijital lisans ile etkinleştirir. Kendi keyin girersen kendi keyinle etkinleştirir.
whuahc dedi: Merhaba laptopumu satmak istiyorum ve cihaza format atmam gerekiyor. Format sonrasında W11 lisansın gider mi? Cihazı Vatan'dan almıştım özel olarak W11 satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir turlu gitmez. Yerel ve key girmezsen; Pro surum mesela 3V66T genel dijital lisans ile etkinleştirir. Kendi keyin girersen kendi keyinle etkinleştirir.