EsDeath01 Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.373 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 EsDeath01 dedi: Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2497878Eki Görüntüle 2497879 Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı mısınız?
EsDeath01 dedi: Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2497878Eki Görüntüle 2497879 Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı mısınız?
EsDeath01 Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 ImSTICK dedi: İnternete bağlı mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.373 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #4 EsDeath01 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Normalde Microsoft hesabınıza girmenizi ister sonrasında şifreyi sıfırlar yeni şifre ister sizde öyle olmuyor mu?
EsDeath01 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Normalde Microsoft hesabınıza girmenizi ister sonrasında şifreyi sıfırlar yeni şifre ister sizde öyle olmuyor mu?
EsDeath01 Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #5 ImSTICK dedi: Normalde Microsoft hesabınıza girmenizi ister sonrasında şifreyi sıfırlar yeni şifre ister sizde öyle olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... İstiyor giriyorum devam diyince fotoğraftaki uyarı çıkıyor
ImSTICK dedi: Normalde Microsoft hesabınıza girmenizi ister sonrasında şifreyi sıfırlar yeni şifre ister sizde öyle olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... İstiyor giriyorum devam diyince fotoğraftaki uyarı çıkıyor
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 440 Çözümler 4 24 Mayıs 2025 #6 Aynı sorunu sebepsizce iki gün önce yaşadım çözümü paylaştığım bağlantıdaki videoda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynı sorunu sebepsizce iki gün önce yaşadım çözümü paylaştığım bağlantıdaki videoda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EsDeath01 Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #7 LokumluBisküvi dedi: Aynı sorunu sebepsizce iki gün önce yaşadım çözümü paylaştığım bağlantıdaki videoda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bu videoyu yaptım ama parolaya ne yazicam yanlış diyo
LokumluBisküvi dedi: Aynı sorunu sebepsizce iki gün önce yaşadım çözümü paylaştığım bağlantıdaki videoda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bu videoyu yaptım ama parolaya ne yazicam yanlış diyo
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 440 Çözümler 4 24 Mayıs 2025 #8 EsDeath01 dedi: Bende bu videoyu yaptım ama parolaya ne yazacağım yanlış diyor Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızın parolasını girmeniz gerekiyor hatırlamıyorsanız telefondan Microsoft parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
EsDeath01 dedi: Bende bu videoyu yaptım ama parolaya ne yazacağım yanlış diyor Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızın parolasını girmeniz gerekiyor hatırlamıyorsanız telefondan Microsoft parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
EsDeath01 Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #9 LokumluBisküvi dedi: Microsoft hesabınızın parolasını girmeniz gerekiyor hatırlamıyorsanız telefondan Microsoft parolanızı sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriyorum ama olmuyor hatta sifremide degistirdim
LokumluBisküvi dedi: Microsoft hesabınızın parolasını girmeniz gerekiyor hatırlamıyorsanız telefondan Microsoft parolanızı sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriyorum ama olmuyor hatta sifremide degistirdim
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.671 Makaleler 27 Çözümler 175 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 24 Mayıs 2025 #10 EsDeath01 dedi: Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2497878Eki Görüntüle 2497879 Genişletmek için tıkla... Hizmetleri veya gelişmiş ön yükleme seçeneklerini kurcaladınız mı?
EsDeath01 dedi: Merhaba bilgisayari yeniden baslattiktan sonra bu fotoğraftaki hata oluyor. Pin'imi ayarla deyince hata veriyor. Böyle kaldı PC, ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2497878Eki Görüntüle 2497879 Genişletmek için tıkla... Hizmetleri veya gelişmiş ön yükleme seçeneklerini kurcaladınız mı?