barisklz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Windows 10 kullanıyorum. RX 6600 driver yanlışlıkla W11 olarak yükledim daha sonra Windows 10 versiyonunu indirdim sorun olur mu?
Windows 10 kullanıyorum. RX 6600 driver yanlışlıkla W11 olarak yükledim daha sonra Windows 10 versiyonunu indirdim sorun olur mu?
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Olabilir yani hocam DDU ile silip Windows 10 sürümü indirin.
barisklz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 3re3n dedi: Olabilir yani hocam DDU ile silip Windows 10 sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Ne olabilir
3re3n dedi: Olabilir yani hocam DDU ile silip Windows 10 sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Ne olabilir
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 barisklz dedi: Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam durduk yere hata falan verebilir. Oyunlar da sıkıntı çıkarabilir. Her şey olabilir yani. Dediğim gibi DDU ile silip Windows 10 sürümünü indirin.
barisklz dedi: Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam durduk yere hata falan verebilir. Oyunlar da sıkıntı çıkarabilir. Her şey olabilir yani. Dediğim gibi DDU ile silip Windows 10 sürümünü indirin.
S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 barisklz dedi: Ne olabilir Genişletmek için tıkla... Sürücüde hatalar,sistemde hatalar vs olabilir siz en iyisi DDU ile driverleri silip win10 halini kurun
barisklz dedi: Ne olabilir Genişletmek için tıkla... Sürücüde hatalar,sistemde hatalar vs olabilir siz en iyisi DDU ile driverleri silip win10 halini kurun
elexonn Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 barisklz dedi: Ne olabilir Genişletmek için tıkla... atikmpag.sys hatası alıp mavi ekran yersin. Belki de hiç açamazsın bilgisayarını. Başka soru?
barisklz dedi: Ne olabilir Genişletmek için tıkla... atikmpag.sys hatası alıp mavi ekran yersin. Belki de hiç açamazsın bilgisayarını. Başka soru?
barisklz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #7 elexonn dedi: atikmpag.sys hatası alıp mavi ekran yersin. Belki de hiç açamazsın bilgisayarını. Başka so. Genişletmek için tıkla... 3re3n dedi: Hocam durduk yere hata falan verebilir. Oyunlar da sıkıntı çıkarabilir. Her şey olabilir yani. Dediğim gibi DDU ile silip Windows 10 sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi DDU indirdim sürücülerin hepsini sildim sonra çıkan en son driveri indirdim başka yapmam gereken bir şey var mı?
elexonn dedi: atikmpag.sys hatası alıp mavi ekran yersin. Belki de hiç açamazsın bilgisayarını. Başka so. Genişletmek için tıkla... 3re3n dedi: Hocam durduk yere hata falan verebilir. Oyunlar da sıkıntı çıkarabilir. Her şey olabilir yani. Dediğim gibi DDU ile silip Windows 10 sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi DDU indirdim sürücülerin hepsini sildim sonra çıkan en son driveri indirdim başka yapmam gereken bir şey var mı?
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #8 barisklz dedi: Hocam ben şimdi DDU indirdim sürücülerin hepsini sildim sonra çıkan en son driveri indirdim başka yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
barisklz dedi: Hocam ben şimdi DDU indirdim sürücülerin hepsini sildim sonra çıkan en son driveri indirdim başka yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et