Windows 11 kullanıyorum arayüz akıcılık vs açısından bir sıkıntı yok gayet memnunum ama oyun konusunda şüphelerim var. Sizce Windows 10'a geçilmeli mi yoksa 11 de devam mı edilmeli? Siz ne düşünüyorsunuz?
Windows 11 kullanıyorum arayüz akıcılık vs açısından bir sıkıntı yok gayet memnunum ama oyun konusunda şüphelerim var. Sizce Windows 10'a geçilmeli mi yoksa 11 de devam mı edilmeli? Siz ne düşünüyorsunuz?
Windows 11 bence hala stabil değil, eğer oyun konusunda veya sıcaklık, yük gibi konularda size sıkıntı çıkartmıyorsa macera aramaya hiç gerek yok, 11'den devam edebilirsiniz.
Eğer W11'de öyle sorunlar yaşıyorsanız sürücülerinizi güncelleyiniz ve işletim sistemini en son sürüme değil de, önerilen sürüme güncelleyin önünüze gelen her güncellemeyi yüklemeyin. Eğer sorunlarınız geçmez ise Windows 10'a geçebilirsiniz.