W11'den Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Bgrgunner

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home
Windows 11 kullanıyorum arayüz akıcılık vs açısından bir sıkıntı yok gayet memnunum ama oyun konusunda şüphelerim var. Sizce Windows 10'a geçilmeli mi yoksa 11 de devam mı edilmeli? Siz ne düşünüyorsunuz?

Windows 11 daha iyi işlemci kullanımına sahip fakat daha fazla gereksiz dosyalara (Bloat'a) sahip.

Bilgisayarındaki donanımların Windows 10 desteği varsa geçebilirsin. Hatta önerebilirim. Hala Windows 10'un daha temiz çalıştığını düşünüyorum.

Windows 11 bence hala stabil değil, eğer oyun konusunda veya sıcaklık, yük gibi konularda size sıkıntı çıkartmıyorsa macera aramaya hiç gerek yok, 11'den devam edebilirsiniz.

Oyunda FPS ve drop sorunları gibi.

Eğer W11'de öyle sorunlar yaşıyorsanız sürücülerinizi güncelleyiniz ve işletim sistemini en son sürüme değil de, önerilen sürüme güncelleyin önünüze gelen her güncellemeyi yüklemeyin. Eğer sorunlarınız geçmez ise Windows 10'a geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…