W205 kasa C200 D C180 mi 1.5 VTEC exevutive Civic mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese merhaba. Elimde golf 7.5 var manuel Comfortline. 1150 gibi bir para ediyor. Üzerini tamamlayıp 1700-1750-1800 bandında C200 D, C 180 (2015-2017 modellerinde) ya da 1.5 VTEC 182 HP son kasa ve en dolu executive Plus Civic mi almalıyım? Kafam çok karışık her ikisi de iyi ancak Mercedes çok kafa karıştırıyor, D segmenti de olduğu için ancak Mercedes'te CarPlay bile yok mesela.

Makyajsız W205 dizelleri çok problemli ve aşırı hantal. Ayrıca malzeme kalitesi ve ses yalıtmı vasat. Bu problemlerin hepsi makyajla beraber çözüldü, ancak onların da fiyatı 2.2-2.6m milyon arası. Ben olsam Civic alıp geçerdim. Performansı falan da sağlam.

Evet hocam ben de böyle düşünüyordum.

2.2-2.6 dediğinize örnek bir link atar mısınız hocam? Makyaj 2017de mi geldi bir de?
Boş mercedestense dolu civic daha iyidir
eğer kronik sorunlu olmasa ve yalıtımı D segmentine yakışsaydı merso düşünürdüm ama civic daha cazip şuan

2018'in ikinci yarısında geldi makyajlı kasa. Makyajla beraber kusursuza yakın bir araç oldu. Ancak fiyatı fazla şişirildi. O fiyat bandında 2020-2022 model G20 3 serileri var.

Makyajlı C200d örnek ilan:

Teşekkür ederim hocam. Bir arkadaşım da ille 1.4 TFSI hayalet ekranlı, car playli Audi A4 bak diyor ancak A4'ün kasasını doğru düzgün çekmiyor 1.4 TFSI , 150 PS motor. Siz de bana katılır mısınız Audi konusunda?

Bu arada iyi ki konu açmışım. Araçlar konusunda bilgim vardır ama Mercedes almayı düşünmediğim makyaj yıllarını vs. Tam bilmiyordum.

1.4 Audi olmaz ki,o araçta Audi'liğini tam gösteremiyor.

Ben de böyle düşünüyordum ancak konuyu açıp otomobil meraklıların yorum ve görüşlerini almam iyi oldu. Civic alacağım.

Tekrardan cevap verip yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Audi A3 sportback fena değil hocam,sportfilik,güç güzel hissettiriyor.İç kalite Audi gibi tam değil,fakat beğeniyorum.İsterseniz bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…