W2K24 sadece PS Plus Essantial için mi geçerli?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS Plus almayı düşünüyorum, maalesef oyunlar çok pahalı. W2K24 oyunu dikkatimi çekti sanırım sadece Essantial paketinde var, Extra paketinde yok mu W2K24? Ayrıca Essantial veya Extra paketini alınca gelecek oyunları yani oyun kataloğunu nereden görebilim? Bilen arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum hocalarım. Hocam sizler de yardımcı olursanız sevinirim. @uygr12 @Yerayay

Bunun için farklı bi' konu açacağım hocam yakın zamanda, etiketlerim sizi, teşekkür ederim. Hocam ayrıca oyunları indirirken baktım ‘'Yerayay'da oynuyor" gördüm siz PS3'ten bu oyunları nasıl oynayabiliyorsunuz?

Bunun için farklı bi' konu açacağım hocam yakın zamanda, etiketlerim sizi, teşekkür ederim. Hocam ayrıca oyunları indirirken baktım ‘'yerayay'da oynuyor" gördüm siz PS3'ten bu oyunları nasıl oynayabiliyorsunuz?

Oynadığım oyunlar görünüyor mu?
Direk PS3 kırık istediğim gibi oynuyorum en son GTA 5 açıktı.

Evet hocam. Hatta şey yazıyor, girdim PS Store'dan GTA Online'a. Yanında oynayan arkadaşlar: 1 yazıyor sizin profil var.

Bendeki PS3 sürümü sizin sürümü oynamıyorum yani. Türkçe yamalı oynuyorum.

Aylar önce bir kere PS5'ten girmiştim GTA 5'e ondan dolayı görünüyor herhalde.

Son düzenleme:
Öyle artık oyunlar çok yer kaplıyor isterssn harici HDD alıp takabilirsin uygun fiyata.
Ona sadece PS 4 oyunları iniyor ama güzel bir fiyat performans SSD takılabilir

Teşekkürler hocam, extra alacağım.

Hocam şu an alacağım Extra'yı önceki gelen oyunları da oynayabilirim değil mi?

@Yerayay @uygr12
Katalog daki oyunları evet ama önceki aylık oyunları oynayamazsin ama aylık oyunlar gelmişken eklersen sonsuza kadar senin plur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı