W2K24 sadece PS Plus Essantial için mi geçerli?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS Plus almayı düşünüyorum, maalesef oyunlar çok pahalı. W2K24 oyunu dikkatimi çekti sanırım sadece Essantial paketinde var, Extra paketinde yok mu W2K24? Ayrıca Essantial veya Extra paketini alınca gelecek oyunları yani oyun kataloğunu nereden görebilim? Bilen arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum hocalarım. Hocam sizler de yardımcı olursanız sevinirim. @uygr12 @Yerayay

Teşekkürler hocam, extra alacağım.

Hocam şu an alacağım Extra'yı önceki gelen oyunları da oynayabilirim değil mi?

@Yerayay @uygr12

Son düzenleme:
Hocam vallahi çok iyi bir şeymiş Plus üyeliği RDR 2, Detroit, Far Cry 6, Spider-Man Miles Morales, God of War, The Last of Us, Dead Space, W2K24 indiriyorum şuan. Kaç tane oyun var? Oyun önerileriniz nedir ayrıca?

İnfamous oyunları olabilir.
Life is strange güzel bir hikayeye sahip.
Tomb raider definitive Editon.
Rise of the Tomb raider'da mutlaka oynayın çok güzeldi.
Uncharted hırsızlar mirası keleksiyonu ilk 3 oyunun hepsi var pakette ve Türkçe dublaj özellikle 3. Ve 2. Oyun harika oynayın mutlaka. 2. Oyunda bı kısmı İstanbulda geçiyor.
Watch dogs 2.
Resident evil 3.

Dediklerinizden başka aklıma gelen bunlar The Last of part 1'i oynayın bence ilk önce en sevdiğim oyundur.
Toplam 450 ye yakın oyun var.

Hocam Uncharted'ı bende seviyorum oynamak için indirecektim ancak ‘'bir hırsızın sonu Uncharted 4'ten" mi başlamalıyım yoksa Kayıp Miras'tan mı?

Hocam Uncharted'ı bende seviyorum oynamak için indirecektim ancak ‘'bir hırsızın sonu Uncharted 4'ten" mi başlamalıyım yoksa kayıp Miras'tan mı?

İlk hırsızlar mirası keleksiyonunu bitirin sonra Uncharted 4 oynayın bitti 5. oyun çöp nathen drake falan da yok onda. seri 4. oyunda bitti.

Sağolun hocam

Hocam peki bu 450 oyunun tümünü nereden görüntülenebilirim?

Sağolun hocam

Hocam peki bu 450 oyunun tümünü nereden görüntülenebilirim?

Bu oyunlarin hepsine erişebiliyor olmanız lazım.

Hocam tam Uncharted’ı indireceğim depolama alanı dolmuş.1 TB bile çok az geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…