A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum.
Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 4 Eylül 2022 #2 Aynı uyarıyı biraz önce ben de aldım. Şüpheli yerlerden indirme yapmamama rağmen nasıl girebiliyor anlamadım. Format mı çözümü ?
Aynı uyarıyı biraz önce ben de aldım. Şüpheli yerlerden indirme yapmamama rağmen nasıl girebiliyor anlamadım. Format mı çözümü ?
4 454353 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 98 4 Eylül 2022 #3 Aynı durumu yaşayan binlerce kişi gördüm Redddit platformunda (hepsi yeni). Ben de yaşadım aynı sorunu yaklaşık 5-10 dakika önce... Sebebi bilinmiyor.
Aynı durumu yaşayan binlerce kişi gördüm Redddit platformunda (hepsi yeni). Ben de yaşadım aynı sorunu yaklaşık 5-10 dakika önce... Sebebi bilinmiyor.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Engellemeyi yapalı çok olmamış en son ne açtınız program olarak.
acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Engellemeyi yapalı çok olmamış en son ne açtınız program olarak.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #5 ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Engellemeyi yapalı çok olmamış en son ne açtınız program olarak. Genişletmek için tıkla... Minecraft Spotify Opera GX ve Discord açık sadece ve sanırım her Minecraft'ı kapatıp açtığımda geliyor (Orijinal Minecraft)
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Engellemeyi yapalı çok olmamış en son ne açtınız program olarak. Genişletmek için tıkla... Minecraft Spotify Opera GX ve Discord açık sadece ve sanırım her Minecraft'ı kapatıp açtığımda geliyor (Orijinal Minecraft)
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.723 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #6 Yanlış pozitif olabilir diye düşünüyorum.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #7 acar92 dedi: Minecraft Spotify Opera GX ve Discord açık sadece ve sanırım her Minecraft'ı kapatıp açtığımda geliyor (Orijinal Minecraft) Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor.
acar92 dedi: Minecraft Spotify Opera GX ve Discord açık sadece ve sanırım her Minecraft'ı kapatıp açtığımda geliyor (Orijinal Minecraft) Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.723 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #8 acar92 dedi: Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yanlış pozitif.
acar92 dedi: Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yanlış pozitif.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #9 Fıratt10 dedi: Büyük ihtimal yanlış pozitif. Genişletmek için tıkla... O nedir?
4 454353 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 98 4 Eylül 2022 #10 acar92 dedi: Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Steam, Discord ve tarayıcıları da açınca geliyor bu sorun şimdi farkettim.
acar92 dedi: Hayır sadece Minecraft değil, ne kapatıp ne açsam her zaman bu uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Steam, Discord ve tarayıcıları da açınca geliyor bu sorun şimdi farkettim.