Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #111 VersusXY dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, 3-4 defa 2 dakika aralıklar ile Windows Defender uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Genellikle bir uygulama açıldığı an geliyor bu bildirim
VersusXY dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, 3-4 defa 2 dakika aralıklar ile Windows Defender uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Genellikle bir uygulama açıldığı an geliyor bu bildirim
ssenaayl Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Eylül 2022 #112 DC açtım. Bende de gelmeye başladı bu uyarı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #113 birde şöyle birşey var ben bu gelen bildirimi tıklatıyorum defender çarpı oluyor sonra bir anda geri yeşil tike dönüyor
birde şöyle birşey var ben bu gelen bildirimi tıklatıyorum defender çarpı oluyor sonra bir anda geri yeşil tike dönüyor
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #114 İlk defa bu tarz eş zamanlı bir bug görüyorum En kısa zamanda düzeltseler iyi olur can sıkmaya başladı.
İlk defa bu tarz eş zamanlı bir bug görüyorum En kısa zamanda düzeltseler iyi olur can sıkmaya başladı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #115 Dragneel.99 dedi: İlk defa bu tarz eş zamanlı bir bug görüyorum En kısa zamanda düzeltseler iyi olur can sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Harbi. Çok can sıkıyor Bende öyle ilk defa eş zamanlı bug gördüm
Dragneel.99 dedi: İlk defa bu tarz eş zamanlı bir bug görüyorum En kısa zamanda düzeltseler iyi olur can sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Harbi. Çok can sıkıyor Bende öyle ilk defa eş zamanlı bug gördüm
V VersusXY Decapat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 7 4 Eylül 2022 #116 Youtube videoları ve Reddit başlıkları açılmaya başladı. Tüm dünya aynı anda yaşıyor şu an bunu
Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #117 Efetrkr dedi: Genellikle bir uygulama açıldığı an geliyor bu bildirim Genişletmek için tıkla... Aynen bende de durum böyle.
Efetrkr dedi: Genellikle bir uygulama açıldığı an geliyor bu bildirim Genişletmek için tıkla... Aynen bende de durum böyle.
Serdarowsky Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 4 Eylül 2022 #118 Wuesty dedi: Yanlış değilsin doğru. Bu sorunu yaşayan herkes W10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 11 kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Güncellemeyi yüklüyorum şu an bakalım.
Wuesty dedi: Yanlış değilsin doğru. Bu sorunu yaşayan herkes W10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 11 kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Güncellemeyi yüklüyorum şu an bakalım.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #119 Tüm dünya bu durumu yaşıyor Serdarowsky dedi: Ben 11 kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Güncellemeyi yüklüyorum şu an bakalım. Genişletmek için tıkla... Bende düzelmedi ancak siz yinede bir deneyin
Tüm dünya bu durumu yaşıyor Serdarowsky dedi: Ben 11 kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Güncellemeyi yüklüyorum şu an bakalım. Genişletmek için tıkla... Bende düzelmedi ancak siz yinede bir deneyin
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #120 Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi Windows Update'den en son güncelleştirmeleri indireceğim büyük ihtimal en son gelen güvenlik güncelleştirmesi sorunlu bilgisayarı güncelleştirdikten sonra size bilgi vereceğim.
Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi Windows Update'den en son güncelleştirmeleri indireceğim büyük ihtimal en son gelen güvenlik güncelleştirmesi sorunlu bilgisayarı güncelleştirdikten sonra size bilgi vereceğim.