tychorn Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #141 bana da bi anda gelmeye başladı
BLuXsee Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #142 Bende de oldu sanırım çoğu kişide başlamış bugün
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 4 Eylül 2022 #143 Bende aranıza katıldım.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #144 SunSet dedi: Bende aranıza katıldım. Eki Görüntüle 1506970 Genişletmek için tıkla... Hoşgeldiniz hocam
SunSet dedi: Bende aranıza katıldım. Eki Görüntüle 1506970 Genişletmek için tıkla... Hoşgeldiniz hocam
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #145 Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı.
Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı.
V VersusXY Decapat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 7 4 Eylül 2022 #146 AslanOnbir dedi: Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Chromium kaynaklı tüm uygulamalar ile ilgili
AslanOnbir dedi: Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Chromium kaynaklı tüm uygulamalar ile ilgili
D doruğun abisi Femtopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2022 #147 acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa lütfen söylesin.
acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa lütfen söylesin.
E Erenzz Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #148 Aynı sorun bende de olmaya başladı yakın zamanda Telegram reklamına girmiştim ondan dolayı olabilir mi?
Aynı sorun bende de olmaya başladı yakın zamanda Telegram reklamına girmiştim ondan dolayı olabilir mi?
brkbars Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #149 Çok ilginç bende bugün almaya başladım aynı uyarıyı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #150 AslanOnbir dedi: Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı tüm uygulamalarda oluyor doruğun abisi dedi: Bende de oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa lütfen söylesin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi beklememiz gerekiyor Erenzz dedi: Aynı sorun bende de olmaya başladı yakın zamanda Telegram reklamına girmiştim ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.Genel bir sorun ama siz yinede kendi sisteminizi bir taratın derim.Önerim Malwarebytes ile taratmanız
AslanOnbir dedi: Vay arkadaş bende de var ama Discord'u açınca vermeye başladı hatayı. Muhtemelen Discord ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı tüm uygulamalarda oluyor doruğun abisi dedi: Bende de oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa lütfen söylesin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi beklememiz gerekiyor Erenzz dedi: Aynı sorun bende de olmaya başladı yakın zamanda Telegram reklamına girmiştim ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.Genel bir sorun ama siz yinede kendi sisteminizi bir taratın derim.Önerim Malwarebytes ile taratmanız