Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #221 acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Defender'in hatasından kaynaklı. Yeni güncellemeler gelince kendi kendine bir şeyler uyduruyor. Zaten açıklandı diye biliyorum.
acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Defender'in hatasından kaynaklı. Yeni güncellemeler gelince kendi kendine bir şeyler uyduruyor. Zaten açıklandı diye biliyorum.
Polozhenie Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #222 acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... açıklama geldi defenderdeki bir hata sebebiyle bu sürekli uyarı oluyormuş. bendede oldu üstüne tıklıyorum kayboluyor en son kaspersky ile 3 saat tam tarama yaptım bişey çıkmadı. internette rastgele gördüm bu hata olayını
acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... açıklama geldi defenderdeki bir hata sebebiyle bu sürekli uyarı oluyormuş. bendede oldu üstüne tıklıyorum kayboluyor en son kaspersky ile 3 saat tam tarama yaptım bişey çıkmadı. internette rastgele gördüm bu hata olayını
dodothecreator Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #223 Birkaç gün önce bende de oluyordu aynı sorun. Sonradan düzeldi fakat oyunlarda FPS düşüşleri yaşamaya başladım.
Birkaç gün önce bende de oluyordu aynı sorun. Sonradan düzeldi fakat oyunlarda FPS düşüşleri yaşamaya başladım.
Ktyk Femtopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #224 acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin bu microsoftun yeni güncellemesindeki bir hata yeni bir güncelleme varsa onu indirin
acar92 dedi: Eki Görüntüle 1506698 Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin bu microsoftun yeni güncellemesindeki bir hata yeni bir güncelleme varsa onu indirin