"W32/Hive.ZY" nedir?

Hocam normalde PC boşta 38'lerde format yeni atıldı bir de bu virüs olayı çıktı herkese geldi ben formattan sonra hiç virüs programı çalıştırmadım bilmiyorum viürs uyarısıda vermiyordu sorun olur mu taratırken çıkıyor sonra düşüyor bir de bşka virüs uyarısı yok Behavior:Win32/Hive.ZY sadece bu var.

Bende az kalsın format atacaktım

Endişelencek bir şey yok 3. parti sitelerden bir şey indirmediyseniz zaten sıkıntı olmayacaktır ki indirmeyenlerde bile var

Birde şuan size bildirim geliyormu ? Bende şuanlık gelmiyor.

Discord,steam,tarayıcı,LoL açtıkça bildirim geliyor 1 gecede virüs girebileceğini düşünmüyorum microsoft halledecektir

Tam 15 dk önce almaya başladım ben de bu bildirimi ve 3 kez aldım. Eşzamanlı olarak yaşamışız, sanırım korkacak bir şey yok.

ara sıra güncellemeleri denetliyorum

Endişelencek bir şey yok 3. parti sitelerden bir şey indirmediyseniz zaten sıkıntı olmayacaktır ki indirmeyenlerde bile var
korkmuştum ben zaten crack birşey indirmeye korkuyorum parası neyse veriyorum herşeyin böyle olmasına rağmen yinede çıkınca kalpten gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…