E Esrefakbay Hectopat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 28 2 Aralık 2018 #1 Merhabalar, W355SS Clevo anakartım sanıyorum bozuk USB sebebiyle kısa devre yaptı. Çözmek için ne denediysem olmadı. Garantisi bittiğinden birkaç servise gönderdim anakart değişmesi lazım dediler acaba ne yapabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2018
Merhabalar, W355SS Clevo anakartım sanıyorum bozuk USB sebebiyle kısa devre yaptı. Çözmek için ne denediysem olmadı. Garantisi bittiğinden birkaç servise gönderdim anakart değişmesi lazım dediler acaba ne yapabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.968 Çözümler 86 2 Aralık 2018 #2 İyi bir teknik servis bulup onların da fikrini al, neyin sorunlu olduğunu öğren, zaten gönderdiğin yerler öyle ise acıyı kabullen.
İyi bir teknik servis bulup onların da fikrini al, neyin sorunlu olduğunu öğren, zaten gönderdiğin yerler öyle ise acıyı kabullen.