W60 alınır mı?

Degmez bence ama param varsa limited alabilirsin değerlenir belki.

Şuanda ön şiparişte 18inde elime ulaşır muhtelemen. o zaman atabilirim ama büyük ihtimal limited edition tükenir. Bende mad68he kullanıyordum, Bu klavye çıktığı gün aldım. mad68he yi arkadaşa sattım.

wl ying 75 almayı düşünüyorum 60lık klavye önermeyin lütfen f tuşlarını sıklıkla kullanıyorum parasına değer bir ürün mü switchleri olsun ömür olarak olsun

Wl ying 75 almayı düşünüyorum 60'lık klavye önermeyin lütfen F tuşlarını sıklıkla kullanıyorum parasına değer bir ürün mü switchleri olsun ömür olarak olsun.

Hocam vallahi o klavyeye söylenicek söz olduğunu düşünmüyorum mükemmel klavye ama şahsen bir klavye için o kadar para vermezdim.

Hocam vallahi o klavyeye söylenicek söz olduğunu düşünmüyorum mükemmel klavye ama şahsen bir klavye için o kadar para vermezdim.
1 kere alayım en kötü 5 6 yıl bir şey almayayım diye düşünüyorum sistem topladım mause kulaklık aldım hepsi yeni klavye eski kaldı tek sefer alıp arkama yaslanma derdindeyim yoksa klasik gidip blackwidow 75 alıcam ikisi arasında kalınca wl daha mantıklı gibi geliyor switchleri falanda tam bilmediğim için sormak istedim uzunca kullanabilir miyim gider mi diye

Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum switchleri üst düzey zaten sizi çok rahat uzun süreler götürür.

Ben direk sipariş verdim fun60Max alacaktım bunun PLA'te i falan aluminyum ben kötü olacagını sanmıyorum limited olanını söyledim 2800'e geldi tam BBL koduyla.

Nasıl memnun musun bende Fun 60 Max ile W60 arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…