B Barış Gür Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:39 #11 Yön tuşları olsa direk alacağım klavye. Ben beğeniyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.884 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 20:40 #12 Barış Gür dedi: Yön tuşları olsa direk alacağım klavye. Ben beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden ayar yapabiliyorsunuz, örneğin basılı tutunca yön tuşu olarak algılıyor. Sadece basınca da ana tuşu. Yön tuşundan farksız yani.
Barış Gür dedi: Yön tuşları olsa direk alacağım klavye. Ben beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden ayar yapabiliyorsunuz, örneğin basılı tutunca yön tuşu olarak algılıyor. Sadece basınca da ana tuşu. Yön tuşundan farksız yani.
B Barış Gür Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:42 #13 Yok ben direk yön tuşu istiyorum. Yoksa güzel klavye bence. Birde mekanik klavye olması yeterli benim için tercihler farklı.
Yok ben direk yön tuşu istiyorum. Yoksa güzel klavye bence. Birde mekanik klavye olması yeterli benim için tercihler farklı.