serdar0845 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:26 #1 Selam. Uzun zamandır manyetik klavye arıyorum, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi alınır? Kronikleri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:34
Selam. Uzun zamandır manyetik klavye arıyorum, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi alınır? Kronikleri var mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 16:35 #2 Önceliğin ses ve hissiyat ise W60 al. Daha performans öncelikliysen de başka manyetikler alabilirsin.
Önceliğin ses ve hissiyat ise W60 al. Daha performans öncelikliysen de başka manyetikler alabilirsin.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:35 #3 serdar0845 dedi: Selam. Uzun zamandır manyetik klavye arıyorum, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi alınır? Kronikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Neden manyetik istiyorsunuz ?
serdar0845 dedi: Selam. Uzun zamandır manyetik klavye arıyorum, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisi alınır? Kronikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Neden manyetik istiyorsunuz ?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 16:36 #4 ca9an dedi: Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Nede manyetik istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım.
ca9an dedi: Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Nede manyetik istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:37 #5 Deiinzz dedi: Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Özel seri olduğundandır beğenmiştir yüksek ihtimalle.
Deiinzz dedi: Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Özel seri olduğundandır beğenmiştir yüksek ihtimalle.
serdar0845 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:38 #6 Deiinzz dedi: Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited.
Deiinzz dedi: Aynen bu arada şimdi baktım da, biri 2K biri 5.5k. Nasıl karşılaştırma bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:39 #7 serdar0845 dedi: Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited. Genişletmek için tıkla... Limited olmasına çok takılmayın. Diğerleriyle bir farkı yok.
serdar0845 dedi: Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited. Genişletmek için tıkla... Limited olmasına çok takılmayın. Diğerleriyle bir farkı yok.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 16:41 #8 serdar0845 dedi: Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited. Genişletmek için tıkla... Ciela sadece görünüş olarak farklı. 2 katı fiyat farkı var yine.
serdar0845 dedi: Gaming Gen TR'de 4000TL hocam ciela ise 3K ve limited. Genişletmek için tıkla... Ciela sadece görünüş olarak farklı. 2 katı fiyat farkı var yine.
serdar0845 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:43 #9 ca9an dedi: Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Nede manyetik istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için hocam. Az da olsa avantaj sağlıyor diye biliyorum.
ca9an dedi: Xpunk çok daha iyi bir ürün diye biliyorum. Nede manyetik istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için hocam. Az da olsa avantaj sağlıyor diye biliyorum.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:45 #10 serdar0845 dedi: FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için hocam. Az da olsa avantaj sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama üstü bir movementa sahipseniz aradaki farkı göremezsiniz. CS zaten SOCD kullanımına izin vermiyor.
serdar0845 dedi: FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için hocam. Az da olsa avantaj sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama üstü bir movementa sahipseniz aradaki farkı göremezsiniz. CS zaten SOCD kullanımına izin vermiyor.