Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 16:46 #11 ca9an dedi: Ortalama üstü bir movementa sahipseniz aradaki farkı göremezsiniz. CS zaten SOCD kullanımına izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... RT zaten hiçbir işe yaramıyor bana göre, SOCD bir tık iyi ama movement iyiyse o da boş.
ca9an dedi: Ortalama üstü bir movementa sahipseniz aradaki farkı göremezsiniz. CS zaten SOCD kullanımına izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... RT zaten hiçbir işe yaramıyor bana göre, SOCD bir tık iyi ama movement iyiyse o da boş.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:48 #12 Deiinzz dedi: RT zaten hiçbir işe yaramıyor bana göre, SOCD bir tık iyi ama movement iyiyse o da boş. Genişletmek için tıkla... Öyle de işte manyetik manyetik diye ölüyor millet. Switch olarak üstün bir ürün alacağım diye geri kalan her şeyi hiçe sayıyorlar. Alınca da otomatik rank atlatmıyor.
Deiinzz dedi: RT zaten hiçbir işe yaramıyor bana göre, SOCD bir tık iyi ama movement iyiyse o da boş. Genişletmek için tıkla... Öyle de işte manyetik manyetik diye ölüyor millet. Switch olarak üstün bir ürün alacağım diye geri kalan her şeyi hiçe sayıyorlar. Alınca da otomatik rank atlatmıyor.